Jaarbeurs Utrecht

Praktische informatie

Datum en tijd
Het OV Congres ’22 vindt plaats op dinsdag 21 juni 2022. Het programma duurt van 9.30 – 15.00 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Covid-19
ProMedia Group organiseert beurzen, congressen en bijeenkomsten voor de mobiliteit-, transport-, en automotive sector. Waaronder ook het OV Congres ’22. De veiligheid en de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners, standhouders en medewerkers is uiteraard zeer belangrijk. ProMedia Group volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus dagelijks, hierin volgen wij de adviezen van het RIVM en de GGD.

Na de persconferentie op 15 februari zijn veel maatregelen komen te vervallen. Het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. Ook is het niet meer nodig om een corona toegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Onze maatregelen:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Desinfecteer regelmatig uw handen

Online
Bent u niet in de gelegenheid om naar het OV Congres ’22 te komen? Het gehele congres is ook online te volgen via een livestream. Interactie is mogelijk via de chat. U kunt zich aanmelden voor online deelname zodra de registratie is geopend.

Samen zorgen we voor een veilig evenement voor bezoekers, partners en sprekers. Voor vragen mailt u naar lisanne.noorlander@promedia.nl