Over OVPro Premium

Als OVPro Premium abonnee ontvangt u korting op uw toegangsticket voor het OV Congres.

Wat is OVPro Premium?

OVPro Premium is het betaalde platform voor professionals werkzaam in en rondom de openbaar vervoersector. OVPro brengt (online) nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de sector. Premium artikelen zijn exclusief voor abonnees.

Wat zijn de voordelen om lid te worden van OVPro Premium?

Met een OVPro Premium-abonnement heeft u toegang tot alle dagelijkse nieuwsberichten van OVPro.nl, inclusief diepte-interviews met belangrijke spelers uit de sector, achtergrondverhalen en analyses. Daarnaast heeft u als abonnee toegang tot het gehele digitale archief en ontvangt u kortingen vanaf € 50,– op al onze OVPro congressen, zoals het OV Congres.

Wat krijg ik als ik een congres ticket inclusief een online jaarabonnement op OVPro bestel?

U ontvangt toegang tot het OV Congres. Daarnaast ontvangt u een OVPro online jaarabonnement ter waarde van € 126,- (ex. btw).
Wilt u opzeggen? U kunt dit abonnement uiterlijk 1 maand voor het einde van de abonnementsperiode kosteloos opzeggen via klantenservice@promedia.nl. Na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd naar een betaald Digitaal jaarabonnement (tarief 2023 is € 126,- excl. 9% btw) en hiervoor ontvangt u een factuur.

Hoe wordt de korting berekend op het toegangsticket?

Als OVPro-abonnee ontvangt u vanaf € 50,- korting op een ticket voor het OV Congres. U logt op de registratiepagina in met uw inlognaam (uw e-mailadres) en wachtwoord. Vervolgens selecteert u het arrangement met korting. De korting is persoonsgebonden en wordt dus alleen berekend als u zelf een lezerslicentie heeft op OVPro.nl. Indien uw organisatie een OVPro Premium-abonnement heeft en u heeft zelf geen OVPro lezerslicentie, dan kunt u niet gebruikmaken van de korting. U kunt eventueel wel het abonnement upgraden.

Hoe kan ik een abonnement upgraden?

Door een mail te sturen naar de klantenservice (klantenservice@promedia.nl) kunt u het abonnement upgraden naar een Bedrijfsbundel voor 1, 3, 10 of meer personen. Vervolgens past onze klantenservice het abonnement aan en zullen u een bevestigingsmail toesturen.

Tarieven abonnementen

Bekijk de OVPro abonnerenpagina voor het abonnement dat het beste bij uw organisatie past.

Tarieven per abonnement OVPro Premium 2023

Digitaal | 1 digitaal account (€ 11,25,- per maand / per digitaal account)
3 x digitaal | 3 x digitaal account (€ 9,75,- per maand / per digitaal account)
10 x digitaal | 10 x digitaal account (€ 8,- per maand / per digitaal account)
65+ abonnement | 1 digitaal account (€ 5,63,- per maand / per digitaal account)

Bedrijfsbundel 1 | 1 digitaal account (€ 11,25,- per maand / per digitaal account)
Bedrijfsbundel 3 | 3 digitale accounts (€ 9,75,- per maand / per digitaal account)
Bedrijfsbundel 10 | 10 digitale accounts (€ 8,00,- per maand / per digitaal account)
Bedrijfsbundel vanaf 20 | vanaf 20 digitale accounts (€ 7,64,- per maand / per digitaal account)

Vragen?

Heeft u meer vragen over het OV Congres 2023 of over OVPro Premium? Neem dan contact op met, Programma- en Marketingmanager, Marith van der Hoek via e-mail: marith.van.der.hoek@promedia.nl of telefonisch 06 3457 5489.